Om företaget

Välkommen till Paipa Tryckdesign

En skandinavisk distributör av innovativa skyltsystem och helhetsleverantör av allt inom display, profil och tryck. Vi gör jobbet för att hitta bästa lösningen till lägst pris. Kontakta oss gärna för att ta reda på mer eller boka ett besök!

Profilering

Hitta rätt sätt att profilera din kund. Utbudet är enormt, därför är det viktigare än någonsin att hitta rätt produkt och få budgeten att räcka så långt som möjligt.

Marknadsföring

Syns man så finns man. Vi har utbudet som krävs för att sticka ut från mängden, vare sig det är på en mässa med hundratals monter, på ett utomhusevent eller annat.

Enkel åtkomst

Genom vår lätthanterliga ordersystem gör du dina regelbundna beställningar online, där du sedan kan följa upp din beställning. I andra fall finns vi ett samtal bort.

Grafisk hjälp

Vi hjälper gärna till med original och grafiska justeringar till förmånligt pris för dig som kanske inte hinner med eller vill påskynda ett projekt.

Sociala nätverk

Vi uppdaterar våra sociala nätverk med nya tips och idéer inför varje säsong. Där finner ni också inspirationsbilder som ni kan använda och visa även era kunder.

Butiksmiljöer

Butiker, restauranger och caféer befinner sig under ständig förändring gällande marknadsmaterial och skyltning. Vi har säkra och snabba leveranser.

Lär känna våra medarbetare

Vi finns tillgängliga mest hela tiden för att säkerhetsställa att era order behandlas i god tid!
Anastasios Paikos
Anastasios Paikos

VD / Marknad

+46 (0)720 908 950

Henryk Patej
Henryk Patej

Produktionsansvarig

+46 (0)707 783 372

Stephan Emilsson
Stephan Emilsson

Grafiker / Produktion

VÅRA KUNDER

Via våra partners runtom i landet har vi levererat produkter och tjänster till såväl små som internationella varumärken.

Om Paipa Tryckdesign

En skandinavisk distributör av innovativa skyltsystem och helhetsleverantör inom display, profil och tryck. Bästa lösningen till lägst pris. Kontakta oss gärna för att ta reda på mer eller boka ett besök!

Här finns vi
  • Norra Fabriksgatan 3, 572 30 Oskarshamn
  • 010-650 00 47
  • info@paipa.se